Skaja kúpila dom

pridal kara 19.10.2018 o 17:44


Sťahuje sa na Palisády.

Ak si už ale v panike chystáte foťáky a plánujete, že zaujmete Ignácove miesto, musím vás sklamať. Skaja sa síce sťahuje na Palisády, ale nie na tie bratislavské. Zhodou okolností sa tak volá aj jedna časť v New Yorku, a práve tam si vyhliadla nový dom. Donedávna sa síce špekulovalo, že plánuje s frajerom Colinom Jostom kúpiť dom v Hamptons, z toho ale zrejme zišlo a nakoniec sa rozhodli priamo pre New York.

Vôbec sa jej výberu nečudujem, pretože tento dom dostal aj mňa. Zvonku vyzerá ako z rozprávky, vnútri sympatický, ale získal si ma zimnou záhradou, kde by som zrejme presedela polovicu svojho života, kochala sa a čítala si. Proste sen. Dom má rozlohu takmer 400 štvorcov, 5 spální a 5 kúpeľní, čiže miesta bude kopec, keby sa s Colinom rozhodli aj spoločne zamiesiť na dieťa. Na Colinovom mieste by som sa ale asi veľmi nezabývavala, Skaja to má vo zvyku celkom striedať a dávam im tak maximálne ďalšie dva roky. Okrem iného domu nechýba ani bazén a krásny výhľad.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk