Drogy, drogy a ešte raz drogy

pridal kara 21.10.2018 o 20:25


Tie stáli za rozchodom Ariany Grande a Petea Davidsona.

Ubehol už takmer týždeň, odkedy sme sa dozvedeli o tomto šokujúcom rozchode, a ja som presvedčená o tom, že väčšina z vás z toho šoku ešte nestačila lapiť dych. Za tento týždeň sme ale dostali odpovede na viaceré otázky, a tak si táto kauza pýta update. Ariana a Pete sa rozišli minulú nedeľu a všetkých okolo to dosť zaskočilo, pretože ešte v sobotu v noci si hrkútali na vysielaní SNL, kam prišla Ariana podporiť svojho snúbenca. Na druhý deň už toho ale mala dosť, vrátila mu prsteň a odsťahovala sa z ich prenajatého bytu, ktorý vraj platila práve ona.

Ako som už minule špekulovala, k ich rozchodu prispela aj smrť jej bývalého priateľa Maca Millera. Nie ale tak, ako som predpokladala. Podľa Blind Gossipu sa dá dôvod rozchodu zhrnúť troma slovami: drogy, drogy a ešte raz drogy. Ariana si vraj uvedomila, že si týmto všetkým nechce prejsť opäť, a tak sa rozhodla pre rozchod. Celkom rozumné, keďže Pete má okrem lásky k drogám aj nejaké duševné choroby, čo je celkom nemilé kombo. Pete ju vraj ale stále veľmi ľúbi a dúfa, že sa ešte dajú dokopy. To by vraj nebolo prvý raz, za tých pár mesiacov sa podľa blízkych zdrojov niekoľkokrát rozišli a opäť dali dokopy. Ostáva len dúfať, že Ariana týmto všetkým vyrástla zo svojho záchranárskeho štádia a najbližšie si nevyberie chlapa, ktorého bude treba ťahať z problémov…

Tento že fetuje? Ne-ve-rím.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk