Je to oficiálne

pridal kara 24.10.2018 o 20:00


Jennifer Garner má nového frajera.

Myslím, že nie som jediná, koho táto správa úprimne poteší. Jennifer pôsobí ako veľmi dobrý človek a po tom všetkom, čo si pri Benovi vytrpela, jej konečne želám trocha šťastia v láske. Rozvod s Benom majú už konečne po troch rokoch oficiálne z krku, a tak je čas, ako aj sama Jen povedala, pohnúť sa ďalej. Zatiaľ čo Ben sa rozhodol ísť smerom rozchodu so Shaunou, ktorej meno mi stále pripomína značku šampónu a o ktorej sa na Blind Gossipe šepká, že je to v podstate luxusná eskortka, Jen sa rozhodla nájsť si normálny vzťah.

Už pár mesiacov sa šepkalo, že s Jen s niekým randí, no keďže malo ísť o muža, ktorý nie je slávny, médiám sa ho nepodarilo celkom dlho vypátrať. Až doteraz. Jen sa už pol roka stretáva s o šesť rokov mladším Johnom Millerom, ktorého meno vám celkom určite nič nehovorí. John je podnikateľ a ekonomický riaditeľ firmy CALI Group, ktorá vlastní napríklad Miso Robotics alebo sieť burgrární CaliBurger. Jeho fotky sa na internete zatiaľ nachádzajú iba dve, ale predpokladám, že sa to čoskoro zmení. John vraj pri Jennifer len tak žiari šťastím a majú pekný a zdravý vzťah, no Jen ho deťom ešte nepredstavila.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk