Podozrivé modré šaty

pridal kara 24.10.2018 o 20:24


Žeby nenápadná nápoveda?

Už ani nedúfam, že záhadná titulná fotka k článku v tomto prípade niekoho zmiatla. Toto tehotenstvo je totiž momentálne asi najhorúcejšia téma bulváru. Nie, o Amy Schumer nehovorím, aj keď tej by sa určite páčilo, že ju v tomto článku spomínam. Ide o Meghan Markle, ktorá o približne päť mesiacov privedie na svet ďalšieho člena kráľovskej rodiny. S Harrym momentálne poriadne zarezávajú a po návšteve Austrálie sa vybrali aj na Fidži.

Tam si Meghan dovolila obliecť si modré šaty, a tak všetci (rozumej Daily Mail) začali odpadávať, že či nám týmto chce dať nápovedu o pohlaví jej bábätka. No ak sa s Harrym nerozhodli pre špeci testovanie z krvi, je dosť nepravdepodobné, že by to v tomto štádiu vôbec mohli vedieť oni sami. Harry ale v Austrálii utrúsil, že by sa potešil dievčatku, tak som zvedavá. Vzhľadom na to, ako Harry trpel stratou mamky a na to, že Vilko a Katka meno Diana nepoužili, nejako šípim, že si na neho brúsia zuby títo dvaja. Podľa blízkych zdrojov nebudú žiadať kráľovnú o výnimku, aby udelila titul ich dieťaťu (keďže na titul už podľa pravidiel nárok nemá), pretože chcú, aby malo čo najnormálnejší život.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk