Už vieme, s kým randí Jenna Dewan.

pridal WonderWoman 30.10.2018 o 20:27


S riadnym sympošom.

A keď hovorím sympoš, tak myslím fešák, ale keďže krása je subjektívna záležitosť, nechcela som to na vás hneď vychrliť. Len pred dvoma dňami sme vás informovali, že Jenna už si našla náhradu za svojho čoskoro bývalého manžela Channinga, a už aj vieme, kto tento náhradník je.

Je to herec a spevák Steve Kazee, o ktorom osobne počujem prvýkrát, čo je však hanba. Tento fešák totiž získal cenu Tony za najlepšieho herca v hlavnej úlohe muzikálu a vystupuje aj na Brodwayi. Má 43 rokov a podľa zdroja pre magazín People je s ním Jenna veľmi šťastná. Ale potom je tu Blind Gossip a tí tvrdia to, čo napadlo ako prvé aj mne už vtedy, keď sa prevalilo, že Jenna niekoho má. Podľa nich je to len jej zásterka, aby si celý svet nemyslel, že je nejaká chuderka, čo doma plače do vankúša a nevie si nikoho nájsť. Keďže Channing sa už pohol ďalej a narazil si speváčku Jessie J, nechcela zaostávať a tiež si niekoho našla. Ich vzťah je ale podľa BG len „akože“. Tak uvidíme, ako sa to celé vyvinie a či má nejaký úspešný chlap potrebu hrať frajera druhotriednej herečke, ktorá ešte ani nie je rozvedená.

 

A bez brady







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk