Ninja cecky

pridal Lilinka 1.11.2018 o 14:35


Liz Hurley konečne prestala strápňovať svojho syna.

Svojho času sme písali o tom, že šestnásťročný syn sexice Liz Hurley je zo správania svojej mamy nešťastný. Liz je totiž aj na pokročilý vek veľmi sexy a nebojí sa to ukázať. Dokonca ani na narodeninovej oslave svojho syna, kde si jej cecky urvali všetku pozornosť. Nečudo, cecky zaujímajú všetky vekové kategórie, šestnásťročných Damiánových rovesníkov nevynímajúc. Najmä cecky sexy milfky a matky ich spolužiaka.

Pre toto správanie svojej matky mal Damián hlavu v smútku a považoval Lizine správanie za trápne. Liz niekoľko mesiacov dumala nad spôsobom, ako ukazovať cecky, čo robí veľmi rada, a zároveň nestrápňovať svojho pubertálneho synátora.

Nakoniec vymyslela zaujíavý spôsob, ako ulahodiť sebe aj Damianovi. Jej najnovšie video sexy ninju je toho dôkazom. Keď jej nevidíš tvár, nemôžeš povedať Damianovi, že jeho mama je trapka. Iba že by bola ešte väčšia trapka ako predtým.

Liz a jej cecky bez masky

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk