Netradičná rodinka

pridal Lilinka 5.11.2018 o 18:57


Chris Pratt a Anna Faris oslavovali Halloween s novými partnermi.

Keď to vo vzťahu neklape, tak to treba ukončiť. To dvojnásobne platí v Hollywoode, kde si bývalí partneri ľúbia navzájom prepierať špinavé prádlo prostredníctvom médií.

To však nie je prípad herca Chrisa Pratta a jeho bývalky Cindy Anny Faris. Hoci sa o ich vzťahu šepkalo všeličo, že on sa ku*ví a Anna chlastá ako dúha, po rozchode vyzerajú títo dvaja veľmi spokojne. Keďže majú spoločného syna a deti sú pre nich dôležitejšie, než spomínané prepieranie špinavého prádla á la Angelina a Brad, celkom dobre spolu vychádzajú. Dokonca až tak, že sa vybrali oslavovať Halloween spolu so svojimi novými partnermi. Chris po boku svojej Katherine a Anna so svojím Michaelom.

Nášmu Ignácovi sa ich podarilo nafotiť a musím povedať, že im túto spokojnú netradičnú rodinku celkom žeriem. Či to však len nehrajú na médiá, to sa časom dozvieme. Zatiaľ to vyzerá, že to je naozaj. Čo myslíte vy, milí pikoškári?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk