Demi Lovato to myslí vážne

pridal kara 8.11.2018 o 22:58


Na svojej triezvosti vraj poriadne maká.

Ubehlo to ako voda, až sa mi tomu nechce veriť, ale Demi Lovato úspešne absolvovala trojmesačnú odvykačku, je tým pádom vyše 90 dní čistá a pustili ju domov. Zdá sa mi, akoby sa predávkovala len včera, Demi ale odvtedy údajne poriadne zamakala a od základov zmenila svoj život. Že to vezme takto od podlahy som začala tušiť už vtedy, keď sa rozhodla predať svoj dom, kde k tomu prišlo.

Pred pár dňami internetom preleteli správy aj o tom, že rozmýšľa, že sa úplne vykašle na Los Angeles a presťahuje sa za rodinou do Texasu a za prácou bude dochádzať, no tieto dohady z internetu zmizli rovnako rýchlo, ako sa na ňom objavili fotky Demi v Beverly Hills. Nafotili ju na očividne romantickej večeri s mladíkom, ktorý sa údajne volá Henry Levy, ktorého pozná už pár rokov a s ktorým si vraj pomáhajú v tom, aby zostali triezvi. A popritom si možno pomáhajú aj v kadečom inom, keďže na večeri sa držali za ruky a nepôsobili iba ako kamoši.

Napriek tomu, že už očividne stihla začať riešiť aj randenie, svoju energiu podľa E!News sústredí iba na svoje zdravie: „Z odvykačky odišla minulý týždeň, ale v liečbe pokračuje. Pravidelne bude mávať terapiu a bude navštevovať stretnutia. Je to celoživotný záväzok a jej liečba neskončila iba preto, že odišla. Plánuje na to ísť pomaly a nevystavovať sa riskantným situáciám. Chce oddychovať, cvičiť a robiť všetko pre to, aby ostala zdravá.“

Demi sa už vrátila aj na sociálne siete:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk