Láska nebeská

pridal kara 8.11.2018 o 22:50


FKA Twigs a Shia LaBeouf sú do seba.

Ubehol už asi mesiac a pol, odkedy sa splnili naše tajné pikoškárske sny, o ktorých sme ani netušili, keď sa dali dokopy dve z najčudnejších celebrít, ktoré poznáme. Tie správy ma ešte stále rovnako bavia. Aj keď je odvtedy o nich v podstate úplne ticho, trúfam si povedať, že ešte nastane čas, kedy nás budú zabávať a že to bude stáť za to, aby sme si trocha počkali. Aj keď si Patizón vybral zrejme o čosi perspektívnejšieho nového partnera ako jeho ex FKA, týmto dvom tuším držím palce ešte o trocha viac ako Robovi a Suki.

A to nielen kvôli tomu, že ma bavia, ale aj kvôli tomu, že sa k sebe tuším fakt dokonale hodia. Toľko som aspoň usúdila z ich najnovších fotiek, ktoré vznikli pred pár dňami v Kalifornii. Stretnúť človeka, ktorý má úplne rovnaký bezdomovecký štýl ako vy, to predsa nie je len tak. Za tým musí byť osud. A okrem toho sú spolu ešte aj celkom zlatí a vyzerajú šťastne. Čo myslíte, koľko im to vydrží?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk