Victoria´s Secret Fashion Show 2018

pridal kara 9.11.2018 o 6:46


Anjelice v akcii.

Tak, a je to za nami. VS Fashion Show je celkom určite jednou z najočakávanejších udalostí jesene pre bulvárne stránky, no musím potvrdiť to, čo už viacerí komentujúci dlhšie pozorujú – prehliadka stráca úroveň a začína byť poriadne nudná. Takýto presne pocit som mala z tej tohtoročnej a nezachránila to dokonca ani Elsa Hosk vo Fantasy Bra. Pri predstavení sa mi tá podprda celkom páčila, no na móle úplne zanikla. Po móle sa prešli aj čerstvé maminy Behati Prinsloo a Candice Swanepoel a vyzerali super. Páčila sa mi aj Kendall, ktorá sa mi sem napriek opačnému názoru ostatných od začiatku hodí. A nemôžem vynechať ani moju ďalšiu najobľúbenejšiu anjelicu Lais Riberio, ktorá je tiež krásna tuším vždy a všade.

Asi najdiskutovanejším momentom celej šou bolo lúčenie sa Adriany Limy, ktorá v deň prehliadky oznámila, že vo VS končí a toto je jej posledná prehliadka. Viem, že je na pikoškách obľúbená, no mne sa nikdy nepáčila a tento rok mi pripadala vyslovene škaredá, takže si myslím, že to načasovala dobre a na odchod do anjelskeho dôchodku už bol skrátka čas. Po móle sa tento rok prešla po prvý raz aj Winnie Harlow a je to tuším aj prvýkrát, čo sme mali možnosť vidieť ju usmiať sa. Nepomohlo, aj tak mi je nesympatická. Nudné to bolo aj po hudobnej stránke, keďže anjelice na móle doprevádzali Bebe Rexha,  The Chainsmokers,  Halsey, Kelsea Ballerini,  Rita Ora,  Shawn Mendes and The Struts. Kto sa vám páčil najviac?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk