Celebritám horia domy

pridal kara 11.11.2018 o 19:55


Museli sa evakuovať.

Zrejme ste už zachytili, že sa požiare v Kalifornii trocha vymkli kontrole a momentálne kosia domy v Malibu a v okolí Hollywoodu. A keďže v týchto miestach sa aktívne sústreďuje drvivá väčšina celebrít, doplatili na to aj mnohé z nich. Našťastie sa všetkým podarilo včas evakuovať seba a aj svoje zvieratká, čo už mnoho bežných ľudí povedať nemôže, keďže o život už prišlo mnoho z nich.

Medzi tými, ktorí sa museli evakuovať, sú aj Kardashianky, Lady Gaga, Halle Berry, Cher, Orlando Bloom a mnohí ďalší. Ich domy zatiaľ nezhoreli, aj keď sú stále v ohrození a oheň majú v podstate za plotom, ale trocha horšie obišli April Love Geary a Robin Thicke, ktorým rovnako ako Gerardovi Butlerovi dom zhorel úplne do tla. Aj keď peňazí majú dosť na to, aby si postavili alebo kúpili nové domy, asi sa všetci zhodneme na tom, že musí byť viac než nepríjemné, keď vám zhoria všetky osobné veci, fotky, spomienky… Khloé Kardashian si je toho vedomá, a tak robí, čo môže, aby pomohla hasičom – nakúpila im bezpečnostné pomôcky a vyzýva všetkých, ktorí môžu, aby tiež pomohli.

April Love Geary

Brody Jenner

Denise Richards

Lady Gaga

Halle Berry

Iggy Azalea

Kim Kardashian

Kourtney Kardashian

Kylie Jenner

Orlando Bloom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk