Dobročinná Paris

pridal kara 17.11.2018 o 21:38


V Mexiku rozdávala vankúše so svojím logom.

Minulý rok v septembri bolo v Mexiku najsilnejšie zemetrasenie v jeho histórii, pri ktorom sa zranilo vyše 6000 ľudí a zomrelo 370 ľudí. Priznávam, že túto tragédiu som nejako nezaregistrovala, alebo som na ňu možno už aj zabudla, a tak sa Paris rozhodla urobiť trocha osvetu (alebo si zabezpečiť dobré PR, nehodiace sa škrtnite).

Tento týždeň sa tam teda vybrala a navštívila ľudí, ktorí aj po vyše roku od tejto katastrofy bývajú v dočasných domoch. Nezabudla si so sebou priniesť aj fotografa, ale priniesla aj nejaké ďalšie veci. Napríklad vankúše so svojím logom alebo kolekciu jej minuloročných parfémov. Pretože keď prídete o dom a o rodinných príslušníkov, parfém s logom Paris Hilton vás zachráni. Okrem rozdávania zbytočností aj bozkávala bruchá cudzím tehotným ženám. Paris sa ale hecla a okrem tohto všetkého urobila aj niečo užitočné – darovala 350 tisíc dolárov na prestavbu postihnutých oblastí.



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk