Zlodej Jason Momoa

pridal Lilinka 17.11.2018 o 15:01


Kradne frajerky.

Hoci si už niektoré z vás mädlia ruky, že Jason kopol Lisu Bonet do zadku a je znova single, sklamem vás. Jason totiž nekradne frajerky naozaj, ale iba na fotkách. Z videí a rôznych príspevkov na internetoch mi Jason príde ako veselá kopa. Niečo pravdy na tom bude, keďže Jason si je vedomý svojej sexošskosti a patrične to využíva. Objavuje sa v našich mokrých snoch, fantáziách a stal sa akýmsi symbolom mužnosti.

Vo svete, keď sú v móde štyridsať kiloví hipsteri s bujnou bradou, sa to zíde. A aj tá brada na tých ľuďoch váži najviac. Jason je iná káva, vyzerá ako chlap, ktorým by sa mali inšpirovať všetky špáradlá a začať so sebou niečo robiť.

Ale k veci. Keďže je Jason sexoš a veselá kopa, veľmi rád sa vtipne fotí s fanúšikmi. Najmä keď sú to páry. Jeho fotky á la ukradol som frajerku kolujú na internetoch a akonáhle som ich uvidela, povedala som si, že o toto sa musím podeliť. Chceli by ste, aby vás Jason ukradol? Kto by nechcel? Ani vaši frajeri by asi nemali nič proti. Či?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk