Courtney Stodden protestuje

pridal WonderWoman 18.11.2018 o 22:15


Ako inak – nahá.

A je tu zas. Stará dobrá Courtney. Nevyčerpateľná studnica nápadov, ktoré by jej mali priniesť publicitu. Základ však zostáva vždy rovnaký – vyzliecť sa.

Tentokrát to však malo hlbší význam – Courtney sa rozhodla protestovať. Nepáčili sa jej totiž nedávne vyjadrenia výkonného riaditeľa Victoria´s Secret Eda Razeka voči transexuálom. Ed si totiž dovolil povedať, že podľa neho na prehliadky VS nepatria. Courtney si však myslí opak a tak sa opäť vyzliekla, nasadila si anjelské krídla a odfotila sa na Instagram. Vyhlásila, že radšej bude nahá, ako by mala nosiť Victoria´s Secret. Ženy by podľa nej mali svoje krídla nosiť s hrdosťou a všetky sú jedinečné a krásne. Nechýbali samozrejme ani hashtagy #makeupfree alebo #changeisgood. Nuž, je to od nej pekné, že sa postavila za menšinu, ale nemyslím si, že ju niekto môže brať vážne. Ktovie, proti čomu budú ona a jej cecky protestovať nabudúce.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk