Rozchod!

pridal Lilinka 19.11.2018 o 18:27


Kara je veštica.

Ak ste sa tešili, že uvidíte Paris ako nevestu, musím vás sklamať. Svadba sa nekoná. Kara o tom špekulovala už po tom, ako Paris oznámila, že ju odkladajú. Všetko malo byť vraj kvôli jej pracovnej vyťaženosti (sarkastický smiech), no zdá sa, že tu na pikoškách máme na kecy dobrý nos.

Tak ako kara predpokladala, napriek romantickým zásnubám v lyžiarskych overaloch a fakte, že sa Paris podarilo snubák za dva milióny stratiť, títo dvaja svadbu neodložili, ale rovno zrušili. Paris si išla liečiť zlomené srdiečko a ego do Mexika, kde rozdávala drahé parfumy a iné životne dôležité hovadiny rodinám s malými deťmi, ktoré prišli o strechu nad hlavou a niektorí aj o členov rodiny.

Naozaj netuším, prečo im to neklapalo. Taká inteligentná a krásna dobrá duša, ktorej jebavičné očko súcití s obeťami zemetrasenia. No ani najlepšie srdce pod slnkom Paris nestačilo, aby sa po dvojročnom vzťahu konečne vydala. Pokusov už tu bolo niekoľko a hoci som skeptik, donedávna som naozaj verila, že sa tento rok dočkáme rozprávkovej svadby so všetkými gýčmi sveta, pretože Paris ich miluje.

Všetko je to zatiaľ nepotvrdené a informácie sú len od blízkeho zdroja, no je len otázka času, kedy príde oficiálne vyhlásenie. Dôvodom rozchodu má byť fakt, že si skrátka prestali rozumieť alias obľúbený celebritný výrok, neprekonateľné rozdiely. Nevadí, Paris, snáď sa raz vydáš, alebo zachrániš svet svojimi parfumami. Jedno z toho určite.

bejvávalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk