Angelina len tak žiari

pridal kara 24.11.2018 o 18:41


Život bez Brada jej prospieva.

Bez hanby sa priznávam, že som vždy patrila k tým, ktorým sa Angelina nijako extra nepáčila. Odkedy ale nie je s Bradom sa mi nejako páčiť začína. Aj keď je stále ako chodiaci kostlivec a aspoň takých 5 kíl navyše by jej prospelo, vyzerá výborne. Neviem, ako to robí, že napriek takej podvýžive má také dobré vlasy a pleť, lebo na jej najnovších fotkách na mňa zas pôsobí, že len tak žiari. Skrátka z nej mám pocit, že sa jej nejako po opustení Brada uľavilo a vyzerá celá tak nejako spokojnejšie a nie ako zamračená bosorka.

Tieto najnovšie fotky sú zo včerajšieho večera. V Londýne sa konal Fighting Stigma Through Film Festival, ktorého sa ako profesionálna bojovníčka za ľudské práva skrátka musela zúčastniť. Festival organizuje iniciatíva Preventing Sexual Violence Initiative a ich zámerom je, aby sústredili silu filmov do boja s diskrimináciou, s ktorou sa často obete sexuálneho násilia páchaného počas vojenských konfliktov stretávajú. Napriek ťažkej téme ale Angie rozdávala úsmevy na všetky strany a dokonca aj upustila od svojej typickej čiernej a obliekla si biele šaty.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk