Tatko roka

pridal kara 24.11.2018 o 17:20


Brian Austin Green sa vykašľal na syna.

Vzhľadom na to, že Brian Austin Green si neprestáva robiť deti s Megan Fox, by sa vám možno mohlo zdať, že bude aj celkom vzorný otec. Nie je to ale úplne tak. Jeho bývalá frajerka Vanessa Marcil, s ktorou má 16 ročného syna Kassiusa, sa totiž rozhodla troška preprať špinavé prádlo na verejnosti a povedať pravdu o tom, ako to naozaj je. Pred 12 rokmi vraj obdržala papiere zo súdu, ktoré hovorili o tom, že Brian a Meghan chcú úplnú starostlivosť o jej syna s Brianom a že ona by ho mala iba štyri dni do mesiaca. Podľa jej slov sa údajne súdili osem rokov, až nakoniec Brian prehral a starostlivosť ostala taká ako dovtedy – čiže päťdesiat na päťdesiat.

Vanessa mu vraj nikdy v stretávaní so synom nebránila, ale napriek tomu zrazu pred piatimi rokmi preplo a syna zo života úplne odrezal. Kassius údajne nevie ani to, kde jeho tatko s Megan a jeho polovičnými súrodencami bývajú a odmietajú mu to povedať. Dokonca sa nikdy nestretol s jeho najmladším bratom Bodhim. Nemá u nich doma teda ani izbu, nie je pozvaný ani na sviatky a ani na Deň otcov. Za tých posledných pár rokov sa údajne videli iba zopárkrát – na nejakej svadbe spoločných známych, zhodou okolností v tom istom dovolenkovom rezorte, kde si k tomu Brian prizval fotografov, a boli spolu na pár obedoch, ktoré trvali tak maximálne hodinu. Toto ho vraj mätie ešte viac, ako keby otca vo svojom živote vôbec nemal. Brian sa zatiaľ k tejto kauze nevyjdaril, som teda zvedavá, ako to bude pokračovať.

Brian, Megan a Kassius







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk