Zaľúbená Jenna Dewan

pridal kara 24.11.2018 o 18:08


A zaľúbený Channing Tatum.

Aj keď tajní informátori z Blind Gossipu tvrdia, že Jenna si narazila nového frajera len ako zásterku, aby nevyzerala ako zúfalka po tom, čo sa začalo písať o Channingovom novom vzťahu, musím povedať, že dúfam, že to nie je pravda. Tento sa totiž s Channingom nedá ani porovnať, je to poriadny sexoš, pôsobí zrelo a sympaticky a nejako predpokladám, že by ju s ním čakala svetlejšia budúcnosť než s údajným sukničkárom Channingom.

Ten už svoju lásku k Jessie J tiež neskrýva a po jej nedávnom koncerte na ňu spieval ódy na sociálnych sieťach. Internet ešte stále neprestal tieto dve porovnávať, a to napriek tomu, že podľa mňa sa podobajú maximálne tak strihom vlasov, a tieto reči sa už dostali aj k nim dvom. Jessie sa teda vyjadrila, že v tomto porovnávaní nevidí zmysel, že môžeme byť všetky krásne a že ako ženy sa máme podporovať, pretože v tom je sila. Táto myšlienka sa očividne páčila aj Jenne, ktorá na ňu zareagovala vo svojom Insta príbehu. Asi jej teda nevadí, že jej bývalý tak rýchlo vhupol do vážneho vzťahu. Že je vážny usudzujem podľa toho, že Jessie sa pred pár dňami rozrozprávala o deťoch, keď hovorila o svojej pesničke Four Letter Word. Vraj jej pred pár rokmi lekári povedali, že nemôže mať deti, ale ona sa s týmto odmieta stotožniť a je rozhodnutá, že deti mať bude. Čo myslíte, bude to s Channingom?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk