Lena Dunham predáva byt

pridal kara 27.11.2018 o 20:49


Divný a drahý.

Za posledných pár rokov sme tu na pikoškách videli už celú kopu celebritných domov a bytov, no musím povedať, že ešte ani jeden mi nebol takýto nesympatický. Priznávam ale, že môžem byť neobjektívna a na byt prenášam svoje pocity zo samotnej Leny. Tá sa rozhodla zbaviť sa svojho bytu v New Yorku – konkrétne v časti Brooklyn.

Byt má rozlohu 185 metrov štvorcových, 3 spálne, 2 kúpeľne a samostatnú toaletu. Kúpila ho len tento rok a zaplatila za neho 2, 9 milióna dolárov, no celkom rýchlo si to rozmyslela a teraz ho predáva za rovné tri milióny dolárov. Je teda celkom možné, že v ňom ani nebývala, a ak áno, zrejme si ho nestihla rekonštruovať podľa svojich predstáv, ale aj tak musím poznamenať, že tie zvyšky nábytku, ktoré tam ostali, sú na veľmi zvláštnych miestach, a tým otvoreným šuflíko-policiam v kuchyni nerozumiem už vôbec. Za tri mega? Nie, ďakujem.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk