Zaľúbenci na hokeji

pridal WonderWoman 28.11.2018 o 22:51


To sú naši Bieberovci.

Ách, tieto naše dve zamilované hrdličky. Na každom kroku sa len objímajú, túlia, bozkávajú a smejú. Prípadne plačú, ale to bolo ešte predtým, ako sa vzali. A viete čo? Napriek tomu, že mi bol Justin dlho maximálne odporný, tak mi táto ich novomanželská láska vôbec nevadí. A nevadí mi sa na ňu ani dívať.

Ale nebojte, nie som úplne na hlavu a naivná a viem, že im to ani zďaleka nemusí vydržať večne (večne znamená hollywoodskou metrikou maximálne 12 rokov). Viete si ich predstaviť oboch po štyridsiatke, ako sú stále spolu, prípadne už majú deti? Ja si teda tento obrázok v hlave namaľovať neviem a to mám veľmi bujnú fantáziu. Zostaňme však v prítomnosti, v ktorej sa Justin a Hailey pozerajú na hokejový zápas juniorskej ligy v Justinovej kanadskej domovine a nevedia sa od seba odlepiť. Veď Justin si svoju žienku aj pekne označil – svojim priezviskom na úrade, Instagrame aj na krku. viď. posledná fotka.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk