Ariana Grande láme rekordy

pridal kara 2.12.2018 o 20:04


Svojím novým klipom.

Ariana Grande má pre mňa neskutočne nezaujímavú hudbu (napriek tomu, že spievať vie výborne), no vynahrádza to tým, že okolo svojej osoby vie narobiť poriadny rozruch. Inak tomu nebolo ani pri klipe k jej najnovšej pesničke Thank u, next, ktorý zverejnila predvčerom. Na sociálne siete ale pridávala fotky už niekoľko týždňov a snažila sa navnadiť všetkých fanúšikov tým, že klip natočila podľa niekoľkých obľúbených tínedžerských filmov – Mean Girls,  13 Going on 30,  Bring It On a Legally Blonde.

V klipe sa objavia aj nejaké tie celebrity a dokonca aj dvaja pôvodní herci z Mean Girls. Môj najobľúbenejší moment z celého klipu ale vyhráva Kris Jenner, ktorá si zahrala úlohu strašne cool matky z Mean Girls – úloha, pre ktorú sa jednoducho narodila. Ariane sa to celkom vydarilo, pretože trhla rekord za najsledovanejší klip za 24 hodín – po dni mala 48 miliónov videní, teraz je to už takmer 78 miliónov. Pesnička je podľa mňa ale dosť hrozná, ako taká Mariah Carey z roku 2000…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk