Gwyneth predáva vibrátory

pridal Lilinka 4.12.2018 o 19:20


A nie hocijaké.

Keďže Gwyneth Paltrow si o sebe myslí, že je tá najkrajšia (podľa People), najinteligentnejšia (podľa jej vlastného úsudku), najzdravšie žijúca a najskromnejšia celebrita (podľa jej manžela), nepredáva len tak hocičo.

Všetky veci, ktoré šíri do sveta, zastrešuje pod vlastnou life style značkou Goop, ktorej názov vznikol (ako inak) z jej nickname.

Okrem toho, že ponúka rady o tom, ako žiť, aj keď sama by z normálneho platu neprežila, predáva pod svojím menom aj všelijaké alternatívne a netestované produkty, vďaka čomu neraz čelila aj žalobe, pretože jej vegánska kozmetika nie je vedecky testovaná a podľa niektorých aj nebezpečná.

Bohužiaľ nezostala iba pri radách a kozmetike. Jej značku by som priblížila tej, ktorá u nás nepredáva len kávu, ale majú naozaj všeličo. Nemajú však sadu nemravného víkendu, ktorú Gwyneth pod svojou značkou predáva.

Táto sada obsahuje vegánsky masážny olej za 82 dolárov, štekliaci prsteň s marabu perím za 673 dolárov, lubrikant za 16 dolárov a zlatý kokot klinec celej sady a to vibrátor z 24 karátového zlata za skoro 3500 dolárov. Cena celej sady od skromnej Gwyneth teda činí takmer 4300 dolárov. No nekúp to!

Žeby inšpirácia na vianočný darček pre priateľku? Ale pozor, aby jej vo vagíne nevytiekli baterky, alebo aby v nej hriešne drahý robertko nevybuchol. Gwyneth predsa svoje produkty netestuje.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk