Nové frajerky

pridal WonderWoman 5.12.2018 o 22:22


Ďalšia lesbická premiéra.

Alebo by som skôr mala povedať, že je to premiéra dvoch bisexuálok, keďže obe mali v nedávnej minulosti partnerov opačného pohlavia. Je mi jasné, že z titulnej fotky sa nedá určiť, o koho ide, takže vás nebude napínať – je to Chloë Grace Moretz.

Správne, tá Chloë, ktorá randila s Brooklynom Beckhamom. Rozišli sa niekedy v marci tohto roku a v lete sa šepkalo, že randí s hercom Dylanom O’Brienom. Asi si však povedala, že do konca roka ešte vyskúša, aké je to byť so ženou a tak ju dnes Ignác pristihol, ako sa s jednou bozkáva. Jej nová frajerka (?) má samozrejme aj meno – volá sa Kate Harrison a je Playboy modelka. Je o 6 rokov staršia ako 21 ročná Chloë a dnes spolu zrejme trávili celý deň. Doobeda boli na brunchi v Soho House a potom na večeri v reštaurácii Nobu. No a namiesto dezertu sa bozkávali a objímali na ulici a som si istá, že spolu strávili aj noc. Chloë veru prekvapila…

 

So svojim ex

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk