Dievča? Nie, radšej ruka.

pridal WonderWoman 7.12.2018 o 22:18


Karol mal kedysi svoje priority…

Akokoľvek podivne tento titulok znie, bude to ešte divnejšie. Pohodlne sa usaďte, pripravte sa na nové informácie z už beztak dosť bizarného života nášho Karola a čítajte. Jeho nevlastný otec vám chce o ňom niečo prezradiť.

Viete, ako o sebe Karol vyhlasuje, že je génius? Tak toto presvedčenie nadobudol už v detstve. Jeho nevlastný otec – 67 ročný Ulysses Blakeley tvrdí, že Karči bol zázračné geniálne dieťa, ktoré v troch rokoch vedelo kresliť trojrozmerné kresby a dostalo štipendium na vysokej škole. Ulysses žil v Chicagu s Karolom a jeho milovanou mamou Dondou do jeho jedenástich rokov. Jeho talent bol vraj neskutočný a namiesto normálneho rozprávania malý Karol už vtedy recitoval básne. Jediné, čo tomuto malému géniovi nešlo, bolo vyslovovanie písmena ´z´. Vraj hovoril yeebra namiesto zebra a Yeezus namiesto Jesus. Tu už sa musím smiať, lebo si myslím, že starý pán Ulysses si strašne vymýšľa. Jednej veci však tak nejak verím – Karol vraj radšej doma masturboval, ako by si mal nájsť dievča. Toto mi k nemu fakt pasuje.

 

Karolov nevlastný tatko







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk