Odvykačková romanca

pridal Lilinka 9.12.2018 o 20:13


Demi na rande s frajerom.

Po takmer smrteľnom predávkovaní je Demi už neuveriteľné štyri mesiace čistá. Na odvykačke sa postavila späť na nohy a dokonca si našla aj frajera s rovnakým problémom. Možno aj vzťah s ním jej pomohol, aby sa z toho dostala.

Pred mesiacom ich náš Ignác spolu nafotil na romantickej večeri a zistil mladíkovu identitu. Henry Levy nie je nová známosť a poznajú sa už dlho. Kto lepšie pochopí smažku ako iná smažka? Je to však dvojsečná zbraň. Možno lepšie pochopí, ale je aj väčšia šanca, že vďaka nemu do toho znovu spadne. Naozaj neviem, čo sa závislákom preháňa hlavou a pevne dúfam, že Demin frajer s rovnakým problémom jej pomôže a nie naopak.

Zatiaľ to vyzerá dobre a vzťah im evidentne klape. Ignácovi sa ich totiž opäť podarilo nafotiť v aute po ceste domov z večere v reštaurácii Nobu v Malibu. Obaja vyzerali spokojne. Ostáva len dúfať, že si niekde na tajňáša spolu nešnupli z hop-šup prášku.

Držím im palce, ale chalan mi nie je dvakrát sympatický. Možno to je len tým účesom na Eminema. Čo si myslíte vy, milí pikoškári?

Demi a Henry pred mesiacom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk