Nicki Minaj má frajera

pridal kara 13.12.2018 o 19:23


Ktorý sedel za znásilnenie a vraždu.

Ako sa vraví, vrana k vrane sadá, a preto ma vôbec neprekvapuje to, akého frajera si našla Nicki Minaj. Asi nikto z nás by totiž nečakal, že na túto kreatúru sa ulakomí nejaký perspektívny slušný mladý muž. Jej sa páčia muži ako Kenneth Petty. Ten má štyridsať a v New Yorku je zaregistrovaný ako sexuálny násilník druhej kategórie, čo znamená, že nie je vylúčené, že opäť niekoho sexuálne napadne. V roku 1995 bol odsúdený za pokus o znásilnenie 16 ročného dievčaťa a posedel si pár rokov. Dlho sa vonku ale neohrial, pretože v roku 2002 niekoho zastrelil. Za túto vraždu si posedel od roku 2006 do roku 2013 a po prepustení mal 5 rokov podmienku, ktorá mu vypršala v máji tohto roka.

S týmto perspektívnym mužom už údajne podľa blízkych zdrojov Nicki plánuje rodinu a rozmýšľa nad svadbou. Kde sa tieto dve hrdličky zoznámili sa mi síce zistiť nepodarilo, ale jeho bývalá frajerka tvrdí, že Nicki jej ho ukradla. Vraj spolu spokojne a šťastne žili a zrazu sa jej chlap začal naháňať za Nicki. Je pre mňa nepochopiteľné, že o tohto chlapa má záujem vôbec jedna žena, ale predstavte si, oni sa o neho naťahujú rovno dve…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk