Blake a Gwen sú si súdení

pridal WonderWoman 16.12.2018 o 22:58


Tak si to aspoň myslí Blake.

Je to až neuveriteľné, ako rýchlo ten čas beží. Už sú to tri roky, odkedy sú Gwen Stefani a Blake Shelton oficiálne spolu. Spojilo ich porotcovanie v The Voice a nevydarené manželstvá, čo sa mi teda v tej dobe nezdalo ako dobrý východiskový bod. Nedávala som ich vzťahu dlhú životnosť a pozrime sa na nich – stále sú spolu a stále sú do seba zamilovaní.

Blake sa v piatok v rozhovore pre Today Show roznežnil a prezradil, že podľa neho si boli s Gwen súdení. „Naučil som sa od Gwen ako od ľudskej bytosti toľko, čo som sa nenaučil od nikoho iného v mojom živote. Od nikoho. Spĺňa všetko, čo si môžete od ľudskej bytosti želať.“ Gwen sa o ich vzťahu tiež vyjadruje len v pozitívach a nedávno priznala, že necítia žiaden tlak aby sa vzali. Po všetkých tých útrapách spojených s rozvodom sú totiž podľa jej slov vďační, že našli jeden druhého, že si môžu veriť a spoľahnúť sa na seba a kráčať spoločne životom. Vraj žijú pre prítomný okamih a Gwen verí, že im to spolu vydrží navždy. Tak sme zvedaví.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk