Chcete bývať ako budúca kráľovná?

pridal kara 20.12.2018 o 6:40


Middletonovci predávajú dom, v ktorom bývali Kate a Pippa.

Dediči britskej koruny sú už obsadení, takže už sa žiadna z nás kráľovnou nikdy nestane. Ak ale máte slušné úspory na účte a chcete bývať v Londýne, môžete sa k tomu priblížiť až natoľko, že budete bývať v dome, v ktorom kedysi bývali Kate a Pippa. Ich rodičia Carole a Michael kúpili tento typický anglický domček v roku 2002 za 780 tisíc libier.

Dcéry sú už ale zaopatrené, jedna býva v Kensingtonskom paláci a druhá sa vydala za milionára, takže sa tejto nehnuteľnosti môžu pokojne zbaviť. Rozhodli sa predať ho za takmer 2 milióny libier, čo je o dosť viac, než za neho kedysi zaplatili. Nepredpokladám ale, že ich navýšenie ceny je neodpodstatnené, keďže za 16 rokov išli ceny na realitnom trhu poriadne hore a navyše dom vyzerá na anglické pomery celkom slušne poprerábaný. Má tri spálne a dve kúpeľne, takže žiadne šialene extravagantné bývanie. Tak čo, kúpili by ste?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk