Nestarnúca Sandra Bullock

pridal kara 20.12.2018 o 4:50


Vymódila sa na premiéru svojho nového filmu.

Sandra Bullock sa zaradila medzi celebrity, ktoré od veľkých filmových štúdií prešli k Netflixu. Zmena k horšiemu to ale určite nie je, keďže Netflixu sa poriadne darí. Akurát už by mohli vypustiť tretiu sériu The Crown, lebo ma z toho čakania ide trafiť šľak. Sandra pre Netflix natočila hororovú sci-fi drámu Bird Box, ktorú si môžete pozrieť už zajtra. Teda ak máte predplatenú službu. (Funguje vôbec aj u nás??) Film je údajne o tom, že žene a deťom zaviažu oči a tí sa teraz musia predierať nejakým dystopickým svetom. Trailer som nezvládla, na mňa priveľké psycho, ale z tej pol minúty, ktorú som videla, sa mi aj tak nepodarilo nič viac zistiť.

Tento týždeň sa film exkluzívne premietal v New Yorku. Sandra prišla aj poriadne exkluzívne nahodená. Šaty sa mi neskutočne páčia. Sú od Martina Granta a vysolila za ne 2500 dolárov. Alebo možno za ne nevysolila nič a dostala ich ako darček, keďže Martinovi, o ktorom som doteraz nikdy nepočula, urobila poriadnu reklamu. Sandra tento rok oslávila 54. narodeniny a vyzerá fakt dobre, ale na týchto najnovších fotkách mám pocit, že jej tajomstvo nestarnutia už nie je veľmi tajomstvom. Pripadá mi nejaká ponaťahovaná a opuchnutá. Na krku je vidno, že starnutie ju neobchádza, takže tú tvár už skrátka nezakecá len tým, že chodí na kadejaké procedúry ku kozmetičke. Keď si to ale odmyslím, vyzerala parádne, aj nový účes jej schvaľujem.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk