Vianočný zázrak

pridal kara 25.12.2018 o 18:07


Scott Disick a Sofia Richie na dovolenke s Kourtney Kardashian.

Médiá v posledných dňoch zaplavujú internet informáciami o tom, ako ťažko Sofia nesie jeho blízky vzťah s Kourtney a že Kourtney to má na saláme, lebo jej sa to netýka. BlindGossip tiež zaplavuje internet informáciami o tom, že Scott robí Sofii v podstate pasáka. K pravdivosti týchto správ sa neviem zaručene vyjadriť, akurát k tej prvej vám viem povedať toľko, že sa mi nejaví ako úplne pravdivá, súdiac podľa toho, že táto trojica spolu strávila sviatky.

Uznávam, asi to nebolo kvôli tomu, že sú super kamoši, ale skôr kvôli tomu, že Scott a Kourtney spolu majú tri deti, ale aj tak. Keby medzi nimi bolo nejaké hrozné napätie, zrejme by sa spoločne nevybrali do Mexika. Zatiaľ čo sa Scott venoval deťom, Kourtney a Sofia si spolu hrkútali na lehátkach a pozerali si spolu niečo na telefóne. Scott má šťastie, že má taký dobrý zmysel pre humor, inak neverím, že by o tohto neverného alkoholika opreli bicykel takéto dve sexošky. Sofia má fakt perfektnú postavu a Kourtney za ňou vôbec nezaostáva, a to už má za sebou tri tehotenstvá.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk