Cardi B potrebovala pretiahnuť

pridal WonderWoman 26.12.2018 o 18:02


A tak zavolala Offsetovi.

Tá Cardi je strašne sprostá. Alebo lepšie povedané – namiesto mozgu rozmýšľa vagínou. Inak sa totiž nedá vysvetliť, že napriek tomu, že ju jej manžel Offset verejne ponížil a podviedol, tak mala potrebu mu roztiahnuť nohy. A ešte sa s tým aj verejne priznať.

Cez víkend totiž boli spolu v Portoriku, kde Cardi vystupovala na jednom festivale a následne TMZ uverejnolo fotky jej a Offseta na vodných skútroch. Samozrejme, že to vyvolalo špekulácie o tom, že sa k sebe vrátili, ale Cardi ich veľmi rýchlo stopla, keď vo videu na svojom Instagrame vyhlásila, že iba potrebovala pretiahnuť, nič viac. Ešte aj naložila inštruktorovi vodných skútrov, ktorý ich fotil aby mali pamiatku a tvrdil, že im fotky pošle a vymaže, ale namiesto toho ich poslal bulváru. Takže teraz celý svet vie, že Cardi nemá absolútne žiadnu hrdosť a nemá vo svojom okolí nikoho, kto by bol ochotný ju pretiahnuť.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk