Svadobné fotky

pridal WonderWoman 27.12.2018 o 22:37


Pána a pani Hemsworthovcov.

Tak sme sa po pár dňoch predsa len dočkali. Čo by to bolo za svadbu, aj keď tajnú, keby z nej ženích alebo nevesta nezverejnili nejaké fotky? Aby sme mali aspoň malú predstavu o tom, ako to v ich svadobný deň vyzeralo, keď už sme tam nemohli poslať Ignáca v maskáčoch, ktorý by obrad tajne nafotil.

Vďaka Instagramu už vieme, že Miley a Liam sa vzali presne 23. decembra. Miley mala na sebe šaty od Vivienne Westwood, ktoré stoja skoro 9000 dolárov. Po obrade, o ktorom všetkým povedali tesne predtým (preto to neformálne oblečenie rodinných príslušníkov) sa presunuli osláviť to do ich domu v Tennessee. Žúrku si poriadne užili, ako môžeme vidieť aj na videu, kde Miley tancuje na Uptown Funk. Mne ale do očí udrelo jej bruško, v ktorom už možno nosí malého Liama. Podľa kary je však normálne, že na svadbách sa skonzumuje veľa jedla, takže to pripisuje skôr tomu. Čo myslíte vy?

 

Miley a Liam pred 10. rokmi pri natáčaní filmu Last Song

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk