Vianoce u Kardashianiek

pridal kara 28.12.2018 o 19:39


A párty za pol milióna dolárov.

A koľko stáli vianočné sviatky vás? Dúfam, že aspoň niekoľko desiatok tisíc, inak nie ste zaujímaví. Teda aspoň nie v očiach Kardashianiek, tie si totiž celkom očividne myslia, že čím viac peňazí na niečo minú, tým väčšiu hodnotu to má. V tomto duchu usporiadala pasáčka Kris aj tohtoročný vianočný večierok, za ktorý vycálovala rovno pol milióna. A to je fakt čo povedať, keďže za prenájom priestorov platiť nemuseli, keďže žúrovali doma u Kim a Karčiho.

Karči sa párty zúčastnil a výnimočne vyzeral aj celkom pri zmysloch. Narozdiel od neho ale chýbal Tristan Thompson, ktorý vraj nemohol prísť kvôli tomu, že mal niekde zápas. Khloé sa ale napriek tomu rozhodla stráviť sviatky bez neho a s rodinou, pretože chcela, aby malá True zažila prvé Vianoce so svojimi sesternicami a bratrancami. Na žúrke nechýbali ani Kylie a Stormi – Kylie kvôli malej odišla skôr, aby ju okúpala a uložila. Najviac pozornosti zo všetkých detí na seba strhla North, keďže na sebe mala červený rúž. Po tom, čo sa na Kim zniesla kritika za to, že malú už maľuje, Kim upresnila, že tento rúž čoskoro bude v predaji pod jej značkou – za čo si zaslúžila ešte viac kritiky, že svoje 5 ročné decko používa ako marketingový nástroj.

vianočný pozdrav Kardashianiek

A takto to vyzeralo na žúrke:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk