Zamilovaná Demi Lovato

pridal WonderWoman 30.12.2018 o 22:27


Vraj až po uši.

Ach, tá láska. Hovorí sa, že je to mocná čarodejka a ja dúfam, že aj v prípade Demi Lovato bude čarovať a udrží ju čo najďalej od alkoholu a drog. Po tom, čo sa v lete predávkovala a skončila v nemocnici a následne na odvykačke, mám o ňu trochu strach. Obzvlášť, keď sa zamilovala do človeka s rovnakým problémom.

Jej nový frajer Henry Levy je totiž tiež abstinujúci závislák a je mi jasné, že práve to ich spojilo. Kto jej môže rozumieť viac ako ten, čo si prešiel tým istým, čo ona. Ale na druhej strane je tam vždy riziko, že do toho jeden z nich opäť spadne a stiahne aj toho druhého. Zatiaľ to ale vyzerá, že im drogy k šťastiu nechýbajú a užívajú si len jeden druhého. V sobotu pridala Demi na svoj Instagram video zo svojho súkromného lietadla, v ktorom si s Henrym dávajú pusu. Podľa blízkeho zdroja je do neho Demi po uši zamilovaná, je šťastná, abstinuje, zdravo sa stravuje a poctivo cvičí. Tak len nech im to pekne vydrží, lebo si nechcem predstaviť čo by sa stalo, keby ju Henry pustil k vode.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk