Ďalšie Kardashianča je na ceste

pridal kara 2.1.2019 o 18:34


Alebo vlastne Karol Junior.

Najnovšia členka Kiminej a Karčiho rozrastajúcej sa rodiny nemá ešte ani rok, ale títo dvaja očividne stále nemajú dosť. Veď to sa robia deti, keď sa o ne stará armáda pestúnok a zdravotných asistentiek a kadekoho iného. A tak sa rozhodli, že chcú ešte jedno dieťa. Teda aspoň zatiaľ. Kim sa totiž nedávno vyjadrila, že Karči ich chce rovno až sedem, ale že jej by stačili štyri. A najnovšie to vyzerá tak, že to štvrté už je na ceste.

To aspoň tvrdí niekoľko blízkych zdrojov pre UsWeekly magazín. Ak si ešte spomínate, celkom podobne sa začali chýry o tehotenstve náhradnej matky šíriť aj pred vyše rokom, keď bola Chicago ešte v bruchu a keď ešte tehotenstvo nebolo potvrdené. Tým chcem povedať, že ja osobne tomu verím. Kim niekoľkokrát aj v KUTWK povedala, že ešte im ostalo chlapčenské embryo, a to teraz údajne rastie v bruchu náhradnej matky, ktorá by mala porodiť v máji. Či ide o tú istú náhradnú matku sa zatiaľ nevie, ale zrejme skôr nie ako áno. Čoskoro teda asi môžeme čakať nejaké veľkolepé oznámenie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk