Celkom normálne oblečená

pridal Lilinka 7.1.2019 o 19:32


Bella Thorne si konečne vstúpila do svedomia.

Keď sa povie Bella Thorne, najskôr mi napadne jej úsmevná filmová úloha z filmu Blended, kde vyzerala ako chlapec a vypchávala si podprdu gélovými vložkami do topánok. Potom mi ale úsmev z tváre zmizne a spomeniem si, čo z toho dievčaťa vyrástlo.

Oblieka sa ako Julia Roberts v Pretty woman predtým, než stretla Richarda Geera, čiže ako štetka. Okrem toho, sa tak aj správa, fetuje a všade otŕča svoje umelé cecky a naozaj nechutný kravičkovský piercing a občas vyzerá ako strašiak do maku.

Nehnevajte sa na mňa, ale krúžok v nose na štýl kravy maliny podľa mňa nie je ani trošku sexy. Človek má chuť tomu človeku zavesiť naň retiazku a poriadne šklbnúť. Možno nie každý, ale ja určite.

Bella však nemusí byť štetka za štetku stále. To, že sa vie obliecť a vyzerať normálne, dokázala na akcii s názvom Celebrity Experience, kde sa obliekla úplne normálne a vyzerala ako človek. Teda až na ten ohavný piercing.

Čo poviete, milí pikoškári, pristalo jej to?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk