Podozrivý prsteň

pridal Lilinka 7.1.2019 o 12:27


Kylie behá s nápadným šperkom na ruke.

Najmladšia z Klanu k*riev toho stihla za svoj krátky život dosť. Založiť si vlastnú značku kozmetiky, porodiť dcéru a dokonca sa dostala na titulku Forbes (doteraz predýchavam). Kadrashianky a Jennerky jednoducho vedia, ako zarobiť.

Čo ale veľmi dobre nevedia, je hľadať si perspektívnych partnerov. Či už Kim, ktorá sa snaží zachrániť svoj vzťah štvrtým dieťaťom, Kourtney, ktorá to síce so Scottom urovnala a dokonca dovolenkuje s jeho mladou milenkou Sofiou Richie a pestuje si svojho zajaca, Khloe, ktorá si myslí, že prevychová svojho neverníka, tak aj Kylie, ktorá sa hneď po rozchode s Tygom hodila do náručia iného škaredého černocha, s ktorým má malú dcéru Búročku, nemajú na chlapov šťastie.

Keby mali aj to, naozaj by som začala viniť vesmír, lebo by bol celý svet v nerovnováhe. Kylie ale okrem modrej farby vlasov začala na TOM prste nosiť podozrivo veľký žltý diamant. Vrabce v Hollywoode čvirikajú, že to je snubák a čoskoro sa dočkáme svadby. Čo je na týchto klebetách pravdy, sa určite časom dozvieme. Zatiaľ si pokukajte prsteň, ktorý je určite v cene slušnej vilky.

Čo myslíte, bude z Kylie pani Scottová? Jej srdca šampión Travis sa totiž pre časopis Rolling Stone vyňadril, že by sa radi vzali. Prečo nie, keď už aj Miley je v chomúte.

Kylie a nenápadný šperk

Kylie na instagrame, keby sme si nenápadný šperk náhodou nevšimli

Šťastná rodinka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk