Bol Michael Jackson pedofil?

pridal kara 27.1.2019 o 20:29


Na to sa dozviete odpoveď v novom dokumentárnom filme.

Asi všetci dobre viete, že tieto reči sa o Michaelovi šírili ešte počas jeho života, no teraz, 10 rokov po jeho smrti, opäť naberajú na intenzite. Môže za to nový dokumentárny film Leaving Neverland, ktorý odpremiérovali v piatok na filmovom festivale Sundace. Dokument má štyri hodiny a sústreďuje sa na dvoch mužov, ktorí tvrdia, že ich Michael zneužíval. Ide o Wadea Robsona a Jamesa Safechucka. Tí tak detailne rozprávajú svoj príbeh, že počas premietania filmu boli prítomní aj psychológovia, keby sa niekto po týchto grafických informáciách necítil dobre.

Kritici nešetria pozitívnymi recenziami a všetci, čo film videli, sa zhodujú na jednom – Michael bol jednoznačne pedofil. Wade a James po premietaní odpovedali na otázky a od filmových kritikov si vyslúžili aj standing ovation. V dokumente vraj vysvetľujú aj to, prečo ho neobvinili skôr a prečo svedčili v jeho prospech na súde. HBO tento dokument odvysiela túto jar a ja si ho určite pozriem – už teraz som totiž zvedavá, s akými dôkazmi prišli, že kritici sa vyjadrujú takto jednohlasne.

Wade, režisér Dan Reed a James

Wade a James s Michaelom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk