Manželia Hemsworthovci

pridal kara 27.1.2019 o 19:06


Prvýkrát od svadby v spoločnosti.

Nejako ten čas letí. Len teraz boli Vianoce, len teraz sme sa dozvedeli, že Miley a Liam sa zosobášili, len teraz sme oslavovali Silvestra, a aha, už je koniec januára. To znamená, že títo dvaja sú svoji už viac ako mesiac, ale keďže sa veľmi často na celebritných žúrkach neukazujú, až teraz ich vidíme prvý raz v spoločnosti ako manželov.

Včera večer si vyrazili na 16. ročník G’Day USA Gala v Los Angeles. Nešli tam ale iba tak – Liam bol totiž jedným z troch ocenených umelcov na tomto galavečere. Boli teda zrejme dobre naladení, a tak veselo pózovali fotografovi, mojkali sa pri tom a hádzali na seba zaľúbené pohľady. No čo vám poviem, boli fakt zlatí. Už len dúfať, že im to aj vydrží, čomu ale dávam celkom vysoké šance. Keď sa už Liam dokázal preniesť cez Mileyno šialené obdobie, počas ktorého fetovala a cez oblečenie onanovala na pódiu, niečo mi hovorí, že už ho nič len tak neodplaší.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk