Matka roka

pridal WonderWoman 28.1.2019 o 22:46


To je naša Blac Chyna.

Túto ohyzdnú atrapu sme tu už dlho nemali. Tento rok je to dokonca prvýkrát, keďže naposledy sme ju videli minulý rok v reklame na bieliaci krém.

Teraz sa ale opäť nevie zmestiť do kože a ako príkladná matka si robí hanbu na internete. Neviem, kedy stihla vymeniť frajera, ale namiesto 18 ročného Almighty Jay-a je momentálne s novým exotom. Má 30, je to rapper a volá sa Kid Buu. Áno, je to napísané správne. Toto si niekto dobrovoľne zvolí ako svoje umelecké meno. Ale niet sa čo čudovať, keď okrem toho dobrovoľne práši kreatúru, akou je Blac Chyna. Na svoj Instagram zavesil video, v ktorom mu Chyna twerkuje v rozkroku a keby neboli oblečení, kľudne to video môže putovať rovno na porno stránku. Smutné na tom je to, že malá Dream bola zrejme s nimi v tom istom dome, pričom si ju k Chyne domov prišiel vyzdvihnúť Rob Kardashian, ktorý ju mal v ten deň mať, no netušil, že Chyna s ňou odišla na Havaj. Chúďa dieťa, mali ju radšej zveriť jemu…

 

Chúďa Dream…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk