Prvé živé vystúpenie

pridal WonderWoman 28.1.2019 o 22:21


Romantické rovnako ako film.

Ja osobne som veľký romantik, no pri pozeraní videa z prvého živého duetu Lady Gagy a Bradleyho Coopera som mala dosť zmiešané pocity. V sobotu v Las Vegas totiž Gaga vytiahla z hľadiska Bradleyho na pódium, aby si spolu zaspievali ich spoločnú pieseň Shallow z filmu A Star Is Born.

Na tom by nebolo nič čudné, aj ja by som bola šťastím bez seba, keby som na tom koncerte bola, ale teda spôsob, akým sa k sebe títo dvaja mali, bol pre mňa dosť znepokojivý. Vzhľadom na fakt, že Bradley má Irinu a dieťa a Gaga je zasnúbená. Viem, obaja všade vyhlasujú, že sú najlepší priatelia, ale prečo potom Gaga na Bradleyho pozerala ako na svätý obrázok, objímala ho dlhšie a silnejšie, ako by bolo nutné a on ju držal okolo pása spôsobom, akým sa kamošky väčšinou nedržia? Reč tela ma skrátka nepustí, no ešte je tu možnosť, že je to len vynikajúco premyslený marketing. Tak či tak, na mieste Iriny by som bola riadne znechutená..

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk