Super Bowl 2019

pridal kara 5.2.2019 o 18:30


Alebo najnudnejší Super Bowl v histórii.

Samozrejme, o futbale nehovorím. Ten ma totiž absolútne nezaujíma a vôbec sa v ňom nevyznám, netuším ani kto súťažil, ani kto vyhral, a ani to nechcem vedieť. Tu sme predsa na Pikoškách, takže ako každý rok budeme rozoberať hudobné vystúpenie v polčase, reklamy a trailery. Ale veľmi sa netešte, tento rok to bola totiž naozaj obrovská bieda. Minulý rok som si myslela, že už sa počas vystúpenia viac nudiť nemôžem, ale Adam Levine prekonal aj Justina. Nuda, nuda, nuda. A keďže mne osobne Adam pripadá neopísateľne asexuálny, keď sa začal vyzliekať, skoro som to vypla.

Čo sa týka reklám, na tých sa väčšinou pol dňa smejem, no teraz sa to nekonalo. Pobavila ma jedna, konkrétne na Amazon, a aj to hlavne kvôli tomu, že v nej bol smiešny pažravý psíček. Nedočkala som sa ani žiadneho traileru, ktorý by ma zaujímal, ale nájdete ich všetky dole, možno vy tam nájdete niečo pre vás.



Zaradené pod: Adam Levine, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk