Čože je to päťdesiatka

pridal kara 10.2.2019 o 18:23


Jennifer Aniston oslávila vo veľkom štýle.

Hovorí sa síce, že narodeniny by sa nemali oslavovať vopred, ale Jennifer asi nie je poverčivá, a tak svoje zajtrajšie okrúhle narodeniny oslávila už včera. A oslávila ich v poriadne veľkom štýle, ako sa aj na takéto narodeniny patrí. Párty sa konala v Los Angeles v Sunset Tower hoteli a nechýbal tam ani Ignác. Teda – vo vnútri chýbal, pretože pozvánku nedostal, ale čakal pekne pred vstupom do hotela a cvakal ako o život.

Odfotiť sa mu podarilo poriadnu kopu celebrít – nechýbali napríklad Clooneyovci, Ellen DeGeneres, Lisa Kudrow, Demi Moore, Robert Downey Jr. a mnohí ďalší hereckí kolegovia. Dokonca nezabudla ani na svojich bývalých a pozvala aj Johna Mayera a (fanfáry) Brada Pitta. Ako čitateľka Blind Gossipu som o tom vedela už vopred, pretože podľa ich dobre informovaného zdroja aktívne riešili, ako ho prepašujú dnu, aby sa to nedostalo do médií a aby Angelina nevybuchla od jedu. Nuž, veľmi sa im to nepodarilo, pretože modrá šiltovka nie je plášť neviditeľnosti z Harryho Pottera. A tak môžu médiá pokračovať v špekuláciách o tom, kedy sa títo dvaja dajú opäť dokopy. (A nie, Brad nerandí s Charlize Theron)

oslávenkyňa

Barbra Streisand s manželom

Brad Pitt (v šiltovke)

Cindy Crawford

David Arquette

David Spade

Demi Moore

Diane Keaton

Ellen DeGeneres

George a Amal

Gwyneth Paltrow

Jason Bateman

Kate Hudson

Katy Perry a Orlando Bloom

Laura Dern

Lisa Kudrow

Reese Witherspoon

Robert Downey Jr.

Sandra Bullock a jej sexy frajer







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk