Vezmeš si ma, Katy?

pridal kara 18.2.2019 o 19:39


Opýtal sa Orlando Bloom na Valentína.

A ja sa jej teda trocha aj čudujem, že keď zbadala ten prsteň, povedala áno. Tieto dve hrdličky sa zasnúbili po troch rokoch schádzania a rozchádzania sa. Orlando naplánoval romantický večer plný srdiečkových balónikov a potom pokľakol. O ruku ju požiadal s vintage prsteňom za 5 miliónov dolárov. Niekto niekde sa musí teraz strašne rehotať, že sa mu podarilo presvedčiť nejakého milionára, že táto hrôza ma takú hodnotu. Keď som bola decko, mali sme pred vchodom do potravín takú mašinku na päťkorunáčky, ktorá vám vypľula plastové vajíčko a v tom nejaký darček. Prisahala by som, že som si tam raz našla presne takýto prsteň. Ten už dávno nie je v mojom vlastníctve a vyzerá to tak, že sa nejakou náhodou dostal až na prst Katy Perry.

Zahraničné médiá však robia okolo prsteňa rozruch z iných dôvodov. Takmer rovnaký totiž podľa nich navliekol Orlando na prst aj Mirande Kerr. Dole nájdete fotku na porovnanie – obidva prstene sú v tvare kvetinky, ale to je tak všetko. Niečo ale podľa mňa budú mať spoločné tieto dve manželstvá, a to ich krátke trvanie. Rozhodne im to neprajem, ale mám z nich nejaký taký pocit, že obaja chcú zamiesiť na deti a nikoho lepšieho teraz nevedeli nájsť. Orlando je podľa mňa na Katku celý nadržaný, ale nejaké spriaznené duše za tým nevidím, a Katy podľa mňa lichotí, je že ju chce (niekdajší) sexsymbol. Katy sa po ich prvom rozchode verejne v talk show vyjadrila, že John Mayer bol v posteli lepší ako Orli, takže z jej strany za tým sex asi nebude… Všetko ukáže až čas, jedno vieme ale povedať s istotou – Orlando nemá vkus na šperky a má zvláštnu obsesiu svojím priezviskom (bloom – kvitnúť, kvet).







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk