Nicki Minaj odštartovala svetové turné

pridal Lilinka 22.2.2019 o 19:09


Nevynechala ani Slovensko.

V momente, keď píšem tento článok, Nicki práve rapuje a šejkuje svojou veľkou riťou na zimáku Ondreja Nepelu. Neviem, či už naozaj újúka, alebo na ňu ešte čakajú, celebrity sú nevyspytateľné. S frajerom sme na ňu strašne chceli ísť, ale potom sme si našli lepší program na piatok – prať, žehliť, vysávať a umývať riady. Ďalší názor na talentovanú Nicki si nechám na neskôr, keďže je blízko a mohla by ma zažalovať alebo o mne napísať pesničku.

Hoci rapu neholdujem a Nicky neobdivujem, zaslúži si článok, keď už sa nad nami zľutovala a zablúdila na Slovensko. Turné začalo včera v Mníchove, dnes pokračuje v Bratislave a skončí 28. marca v Ženeve. Nicki sa sama pasovala za bojovnú princeznú alias Xenu rapovej scény a v tom duchu sa nesie aj turné. Pokiaľ ukoristíte nejaké zaujímavé videá a fotky z jej porncertu koncertu, sem s nimi! Svoje zážitky môžete napísať do komentov. Pokiaľ ste na koncert pustili svojich teenagerov, vedzte, že sa naučia z Nickiných textov naozaj veľa múdrostí:

„…Vysrala som sa na nich, ukáž dva prsty do vzduchu, ak si to na ne urobil…Keby som mala penis, vyšťala by som sa na to…“

Určite ju k týmto romantickým ódam inšpiruje jej nový perspektívny frajer.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk