Tak predsa sú spolu

pridal WonderWoman 24.2.2019 o 7:59


Alebo nie?

Priznám sa, že pri týchto dvoch si nie som istá. A hneď vám aj vysvetlím prečo. Halsey sa minulý rok rozchádzala a dávala dokopy s rapperom G-Eazym. Finálne sa rozišli v októbri minulého roku, následne o ňom natočila klip a plakala na koncertoch, keď pieseň Without Me spievala.

v novembri sa však po jej boku objavil nový kolega z hudobnej brandže menom Youngblud a v kuloároch sa začalo šepkať, že spolu niečo majú. Mňa však od začiatku mätie jeho homosexuálny prejav, takže som veľmi neverila, že to nebude len jej nový teplý kamarát. Vo štvrtok však uzrel svetlo sveta klip k ich spoločnej piesni 11 Minutes, v ktorom hrajú pár, bozkávajú sa a je medzi nimi zjavná chémia. Nehovoriac o tom, že v posledných týždňoch boli takmer nerozluční a po vonku sa vodili za ruky a bozkávali. Moja otázka však znie – naozaj si 24 ročná Halsey začala s týmto 20 ročným spevákom, alebo je to zas a znova len marketingový ťah, ako prinútiť ľudí počúvať ich hudbu? Mňa napríklad na vypočutie tejto skladby nalákal bubeník Travis Baker, ktorého si do nej prizvali. A ktorý je proste pán.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk