Desiate výročie svadby

pridal WonderWoman 26.2.2019 o 18:06


Gisele a Toma.

No to je ale pekné výročie, nemám pravdu? Gisele Bundchen a Tom Brady si pred desiatimi rokmi povedali svoje „áno“ a tak dnes oslavujú takzvanú cínovú svadbu. Na celebrity ich formátu je to veľký úspech.

Uvedomuje si to aj Tom Brady, ktorý dnes na svoj Instagram zavesil ich svadobnú fotku a pridal k nej dojímavé vyznanie, ktoré by určite potešilo nejednu manželku. „Desať rokov dozadu. Neuvedomil som si, ako veľmi milujem teba a rodinu, ktorú sme spolu vytvorili. Moje srdce je tak naplnené a cítim sa byť veľmi požehnaný. Viem, že naša cesta nebola ľahká, ale výzvy, ktoré sme spolu prekonali, len posilnili naše puto a prehĺbili našu lásku. Ďakujem, že ma miluješ, že ma podporuješ v mojich snoch a že sa o našu rodinu staráš tak, ako to dokážeš len ty. Si moja skala, moja láska a moje svetlo! Milujem ťa a milujem našu rodinu!“ Ach, čítať toto počas PMS je peklo. Všetko mu to totiž žeriem aj s navijakom a som dojatá. Prečítam si to znovu o pár dní.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk