Ed Sheeran sa oženil

pridal Lilinka 28.2.2019 o 20:51


S Cherry Seaborn vstúpili do chomúta.

Taká rana! Všetky moje platonické lásky sa v poslednej dobe vzdali slobody. Najprv Liam a teraz aj Edo (hysterický plač a šuchotanie celofánu z čokolády). Hoci to ťažko rozdýchavam, Edovi to prajem. Na nič sa nehrá, nezačal si s nejakou vyondulovanou preplastikovanou trubkou, ale láskou zo školy, s ktorou si znovu začal v roku 2015. Nerobili škandály, paparazzi ich akurát tak odfotili zaláskovaných a raz Edo svojej milej dokonca požičal topánky, keď sa jej zlomil opätok a šiel bosý.

Podľa denníka the Sun a už aj wikipedie je tento romantik už ženáč. Tajná ceremónia, na ktorej bolo iba 40 hostí, sa udiala ešte v minulom roku počas vianočných sviatkov. Svadba sa konala v Suffolku, Edovom a Cherrynom rodisku, kde sa obaja spoznali, lebo chodili do rovnakej školy. Fotky zatiaľ nemáme. Ja však pevne dúfam, že nejaká jedna dve uniknú, aby som vám ich mohla ukázať. Všetko najlepšie, Edo!

Edove pesničky sú jednými z najhranejších svadobných tancov. Ktovie čo hralo na svadbe jemu.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk