Novomanželia pomáhajú

pridal Lilinka 1.3.2019 o 19:49


Miley a Liam na charitatívnej akcii.

Mladí, krásni a bohatí. To nie je názov žiadnej telenovely, aj keď mám pocit, že taká určite existuje, minimálne existovala pod iným názvom – Beverly Hills 902 10. To je opis výzoru Miley Cyrus a jej sexošského manžela Liama.

Tieto hrdličky sa vybrali podporiť charitatívnu akciu v Beverly Hills, ktorá pomáha ženám s rakovinou prsníka. Obaja vyzerali šmrncovne v parádnych sakách. Miley dávam plusové body za účes a ružovo čierne sako, ktoré jej náramne pristalo. Musím uznať, že bola veľmi pekná. Až mi to pripomenulo jej hereckú úlohu vo filme Last Song, kde sa títo dvaja spoznali, keď hrali zamilovaný párik a časom zistili, že to už nehrajú.

Najmä na fotkách, kde sa k Liamovi túli a škerí sa svojimi veľkými zubami, mi príde veľmi milá a nežná. Potom si však spomeniem na to, že kedysi kade chodila, tam ukazovala cecky. Teraz to už robí len sporadicky, aj to len na umeleckých fotkách pre magazíny.

Cecky však môže napadnúť aj taká pliaga ako rakovina, preto treba o nej hovoriť a pomáhať ženám, ktoré ňou trpia. A samozrejme, chodiť na preventívky. Človek nikdy nevie.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk