Komu niet rady…

pridal WonderWoman 6.3.2019 o 17:46


Tomu niet pomoci.

Cardi B je vážne riadna hlupaňa. Koncom minulého roka oznámila svojim fanúšikom, že sa bude s otcom svojho dieťaťa Offsetom rozvádzať. Dôvodom mala byť ako inak nevera, navyše nie s jednou, ale rovno s dvoma ženskými naraz. Napriek tomu bol však základný pud Cardi silnejší ako sebaúcta a tak sa len pár dní po svojom oznámení zbalila, odletela za Offsetom do Portorika a nechala sa ním pretiahnuť. Šak čo bude.

Naivne som si vtedy myslela, že to bolo len jednorázové volanie vagíny, ale zjavne to bude dlhodobejší problém, lebo Cardi a Offset si spolu užívajú aj naďalej. Najnovšie sú spolu na romantickej dovolenke v Los Cabos, kde sa opaľujú a oblizujú na luxusnej jachte, robia si spoločné selfie-čky a hrkútajú si spolu ako čerstvo zamilované hrdličky. Offset musí byť mimoriadne šikovný v posteli, keď mu Cardi dokázala odpustiť, že nedodržiava manželský sľub…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk